Van kastenwand tot kantoorpand

Samen met u ontwikkelen wij interieurs van hoge kwaliteit, afgestemd op uw doelgroep en met de uitstraling die perfect bij uw concept past. Met ervaren personeel en liefde voor het vak zorgen wij ervoor dat u zowel zakelijk als particulier gebruik kunt maken van onze kennis en ervaring

Aanvraag en Ontwerp

Heeft u slechts een idee, een eenvoudige foto of een volledig uitgewerkte opdracht, wij helpen u graag bij het creëren van het juiste ontwerp. In een gesprek worden al uw wensen besproken. Aan de hand hiervan wordt er een vrijblijvende calculatie en/of offerte gemaakt. Voor innovatieve ideeën op het gebied van architectuur en concept design kunt u ook bij ons terecht. Van simpele schetsen tot volledig 3D ontwerp. Samen zoeken wij met u naar de optimale inrichting voor uw situatie.

Productie

Nadat u de uitgebrachte offerte heeft goedgekeurd wordt uw opdracht in productie genomen. In onze werkplaats vindt u naast onze vakmensen een ruime diversiteit aan machinale mogelijkheden zoals een CNC freesmachine, verfspuiterij, laser en diverse computergestuurde zaagmachines.  Met al deze faciliteiten garanderen wij u een nauwkeurig, modern product met oog voor detail en met maximale kwaliteit.  U bent natuurlijk ook van harte welkom om tijdens dit proces op afspraak een kijkje te komen nemen in onze werkplaats.

Waarom Domburg Bodegraven

Sinds 1974 zijn wij zowel actief in het aannemerswerk als in de interieurbouw. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak zoeken wij samen met u naar duurzame innovatieve oplossingen. Het is ons doel om een hoogwaardig project te creëren die perfect aansluit bij de wensen van de eindgebruiker. Domburg Bodegraven onderscheidt zich door het leveren van turn-key projecten.  Doordat wij bijna alle afbouw-disciplines zelf in huis hebben kunnen wij deze opdrachten van begin tot eind voor u vervaardigen. Dankzij moderne en gespecialiseerde productiefaciliteiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast zijn wij officieel verwerkers van Hi-Macs® solid surface. Door een unieke samenstelling en productie eigenschappen biedt dit materiaal ongekend veel mogelijkheden voor spraakmakende interieurprojecten.