Van Woonhuis tot Kantoor

Ieder project is uniek, uw wensen zijn onze uitdaging. Samen met u maken wij een ontwerp op maat voor uw bedrijfspand of droom woning, waarbij wij voldoen aan de laatste eisen/ ontwikkelingen omtrent het gebied van aannemerswerk. Al onze woningen worden gebouwd met traditioneel vakmanschap in de stijl die het beste bij u en uw concept past.

Renovaties

Van bouwval tot nieuwbouwwoning, wij brengen uw woning of bedrijfspand terug in zijn oude staat. Een renovatie bestaat uit verschillende soorten werkzaamheden. Neemt u bijvoorbeeld een dakkapel, het vernieuwen van een gevel of misschien wel een geheel nieuw ontwerp voor uw gehele woning of pand. Heeft u plannen om uw huidige bedrijfspand uit te breiden? Ook dit kunt u combineren met renovatie. Alles is mogelijk, neemt u gerust contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Service en Onderhoud.

Domburg Bouw verzorgt het onderhoud voor uw woonhuis of bedrijfspand. Voor zowel in het dagelijks onderhoud en herstel tot het uitvoeren van meerdere jaren onderhoudsplannen kunt u rekenen op onze diensten. Met goed en regelmatig onderhoud blijft de kwaliteit van uw pand of woning in stand. We inspecteren en maken samen met u een juiste planning om het reguliere onderhoud voor uw pand of woning uit te voeren. Indien nodig kunnen wij u op de juiste manier adviseren over de uit te voeren werkzaamheden en er preventief voor zorgen dat u niet voor onnodige verrassingen komt te staan.

 

Aanbouw, Uitbouw & Dakkapellen

U wilt meer ruimte in uw woning maar u wilt niet verhuizen. Dan is een aan- /uitbouw of dakkapel de oplossing voor uw wens. Ruimte geeft tenslotte meer mogelijkheden. Daarbij is het ook fijn als er voldoende licht in uw zolder of slaapkamer te vinden is, denkt u dan bijvoorbeeld aan een nieuw dakraam. Ook voor uw bedrijfspand zijn er diverse mogelijkheden tot uitbreiding. Samen met u zorgen wij voor een geschikt ontwerp, passend bij uw omgeving en met optimale uitbreidingsmogelijkheden wat betreft uw bestaande pand.