Visie

Wij willen een partner zijn waarop u kunt rekenen tijdens de bouw, renovatie, onderhoud en de hele verdere ontwikkeling van een bouwproject. Samen met u zorgen wij ervoor dat u uw persoonlijke en zakelijke doelstellingen op een creatieve manier kunt realiseren. Aansluiten op uw behoeften en gedachten tijdens dit proces is daar erg belangrijk bij en daarom staan wij er als hoofdaannemer voor om het bouwproces beheersbaar, overzichtelijk voor u te maken en hiermee uw organisatiezorgen weg te nemen. Door een duidelijke communicatie met de eindgebruiker en wederzijdse inspiratie kunnen wij slimmer, sneller, en met gunstige budgetten samen uw doel verwezenlijken. Dat doen we als bedrijf al meer dan 40 jaar met passie en plezier.

Expertise

Doen waar we al ruim 40 jaar goed in zijn: bouwen en verbouwen. Out of the box denken en constant opzoek naar betere, mooiere en snellere oplossingen voor al uw projecten. Door deze aanpak zien wij meer mogelijkheden en kunnen wij het maximale uit ons werk halen. Wij proberen op de juiste manier in te spelen op uw wensen en willen u als klant positief laten verbazen op het gebied van kwaliteit en aannemerswerk. Doordat wij in de bouw als zowel in de interieurbouw actief zijn, kunnen wij uw complete aanvraag tot in de puntjes voor u verzorgen. Kortom, oneindig veel mogelijkheden om u project groot of klein, te laten verwezenlijken.

 

 

Werkwijze

Domburg Bouw neemt de gehele verantwoording voor uw bouwproject. Wij geloven in de voorsprong van conceptmatig bouwen. Om een structurele bijdragen te leveren tijdens uw bouwproject verleggen wij constant onze grenzen. Wij streven naar optimale klanttevredenheid. Vanaf het ontwikkelen van de eerste schets tot het verzorgen van de afbouw en het latere onderhoud heeft u bij Domburg Bouw te maken met één aanspreekpunt. Domburg Bouw kenmerkt zich door onze turn-key werkwijze. Met deze werkwijze verzorgen wij uw project van begin tot eind en leveren wij uw pand sleutelklaar op. Ook bieden wij u de mogelijkheid tot inbreng van uw eigen architect of het aangaan van een bouwteamverband. Op deze manier brengen alle betrokken partijen vanaf het beginstadium hun specifieke kennis en ervaring in tijdens uw bouwproces.

Duurzaam bouwen

Domburg Bouw biedt u diverse mogelijkheden wat betreft duurzaamheid en is constant samen met u op zoek naar nog betere oplossingen voor duurzame bouw projecten. Duurzaam bouwen is efficiënter, sneller en kostenbesparend.  Heeft u interesse in duurzaam bouwen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Zo kunt u optimaal profiteren van een duurzaam bouw project.