Wie zijn wij

Welkom! Wij zijn Domburg Bouw, sinds 1974 actief in het aannemerswerk en renovaties voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij staan voor het realiseren van uiteenlopende bouwprojecten voor zowel  de woningbouw, utiliteitsbouw, renovaties, kozijnen, dakkapellen, dakopbouw etc. etc. Doordat vrijwel alle relevante afbouw-disciplines onder één dak te vinden zijn kunnen wij als hoofdaannemer de complete opdracht naar uw wensen uitvoeren. Op deze manier kunnen wij u in elk stadium van het bouwproces persoonlijk begeleiden.

Ons team

Bij Domburg Bouw ontmoet u naast de directie een team van ruim 25 bouw/interieur medewerkers, ontwerpers, administratief medewerkers en werkvoorbereiders.  Ieder met zijn of haar eigen specialisme. Door samenwerking, aansturing, vakmanschap en goede werkomstandigheden kan ons team met plezier en uiterste precisie gehoor geven aan al uw wensen. Wij hopen u te kunnen inspireren.

topbtn

Wij willen een partner zijn waarop u kunt rekenen tijdens de bouw, renovatie, onderhoud en de hele verdere ontwikkeling van een bouwproject. Samen met u zorgen wij ervoor dat u uw persoonlijke en zakelijke doelstellingen op een creatieve manier kunt realiseren. Van de verwering van grond tot aan het latere onderhoud van u project kunt u op ons rekenen en dat doen wij samen met u als bedrijf al meer dan 40 jaar met plezier!

Projecten

Contact

Binnenweg 4
2411 NA Bodegraven

© 2017 Domburg Bodegraven | Domburg Bouw | Algemene voorwaarden